dinsdag 12 augustus 2008

Tokyo

Dus, we zitten weer in Tokyo, onze laatste dagen uit te zitten.
Foto's!

2e deel van touren door Nagasaki
Laatste paar dagen in Nagsaki (inclusief de uitreiking van certificaten)

En tja, toch wel even moeilijk, Nagasaki verlaten...per slot van rekening hebben we er bijna een jaar gewoond, en enorm veel leuke mensen ontmoet die we misschien nooit meer zien T_T
naja ik ga gewoon terug natuurlijk volgend jaar...als het even kan, liefst wel dan *snik*

2 opmerkingen:

X-U zei

Hmm...ik geloof dat je vandaag naar huis gaat? Waarschijnlijk zit je zelfs al in het vliegtuig.

K heb je kaart gehad :D Thanks! K zit alleen niet in Korea :P, das pas over 2 maanden. K heb wel 2 weken in Noorwegen gezeten, was ook supercool.

Veel succes met de cultureshock die je hier zult krijgen ;)

Daan zei

Nog niet, nog niet, morgen pas. Nu nog koffer inpakken etcetera...zo irritant, ik zit nu op de 31 kilo...hoop dat het morgen op het vliegveld ook nog 31 kilo is, anders mag ie niet mee..32 is de limiet.

En wauw, Noorwegen, das inderdaad ook heel cool ^^

En cultureshock? Die heb ik nu al, als ik alleen al aan Nederland denk. Geen mensen meer die vrolijk naar je lachen als je de winkel binnenkomt, geen Starbucks meer waar je matcha frappuchino haalt, geen convenience stores die 24 uur per dag open zijn, vrijwel geen winkels die op zondag open zijn enzo...bleh!

Maar goed, morgen om 13.20 Japanse tijd (6 uur Nederlandse tijd) vlieg ik terug, en dan kom ik rond 22.15 aan op Schiphol. Das de plenning in ieder geval, misschien dat ik nog vertraging krijg ofzo, je weet nooit.