vrijdag 16 juli 2010

Jaja, en toen was er al weer een maand voorbij waarin ik weinig heb geschreven hier. De tijd vliegt, en ik heb het vrij druk gehad de laatste tijd, dus vandaar.

Nieuwe foto's:

Disneyland, 4 juli

Dat is eigenlijk het enige noemenswaardige dat de laatste tijd heeft plaatsgevonden, naast de dagelijkse sleur van college en studie.
Dus ja, op 4 juli ben ik met nog 8 anderen van IFL naar Disneyland geweest, en het was echt super fantastisch. Het weer zat mee, alleen het laatste uurtje 's avonds heeft het een beetje geregend, en het was gezellig druk en lekker warm.
Tussentijds was er ook nog tijd voor taart (echt helemaal niet verwacht ^^), en tja, anders dan dat was het stiekem toch wel weer leuk na 2 jaar (sorry Yin! ^^)

De zomervakantie is inmiddels al zo goed als begonnen. De tentamens zijn gemaakt, de papers ingeleverd. Morgen hebben we een groot afscheidsfeest voor de mensen die naar huis gaan (en dat zijn er nogal wat), en overmorgen vlieg ik al naar Taiwan om daar William lastig te vallen en de Taiwanezen die ik in Nagasaki heb leren kennen weer te zien.

Het weer is ook nog heerlijk, elke dag zo rond de 30 graden, weinig regen (anders dan in Kyushu, zoals misschien wel op het nieuws te zien was, het stormt daar ongelofelijk hard, en er zijn al een aantal mensen omgekomen bij aardverschuivingen), maar echt een hoge vochtigheidsgraad zodat je elke keer ergens naar binnen vlucht.

De euro klimt ook weer een beetje ten opzichte van de yen, maar nog altijd errug langzaam, helaas. Maar goed, twee weken Taiwan zorgt weer voor een besparing, aangezien Taiwan meer dan de helft goedkoper is dan Japan.

Tot zover weer! ^^

Geen opmerkingen: